Hotellbeskrivning

Bodde primärt här för att testa hotellet då jag vid tidigare övernattningar på Vanda Flygfält enbart bott på Hilton.

Läge och transport

Helt OK läge på hotellet. Gratis buss till hotellet går från hållplats 11 utanför T2 samt hållplats 9 utanför T1. Det tar endast ca 5-10 min från T2 till hotellet lite beroende på trafiken runt flygfältet. Returen till flygfältet tar runt 10 minuter då bussen stannar vid 2 andra hotell också.

Bussen stannar precis utanför ingången på hotellet så det snabbt och smidigt.

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Jag anlände till hotellet ca. 21:30 så det var väldigt lugnt i reception. Incheckningen gick smidigt, personalen var väldigt trevlig och service inriktad.

Blev tyvärr inte uppgraderad denna gång heller, påpekade ej heller något om min status (Ambassador) vilket kanske inte skulle ha hjälpt så mycket då endast Platinum Elite medlemmar har complimentary upgrades.

Däremot så påpekade hon att jag är Gold medlem och att jag erbjuds 300 poäng eller en drink voucher samt det fria internet som erbjuds alla medlemmar av IHG Rewards Club.

Rummet

Hade bokat 1 Single Bed Standard rum och det var vad jag erhöll, som jag skrev ovan så blev jag tyvärr ej uppgraderad. Rummet hade utsikt över parkeringsplatsen utanför huvudingången samt vägen där flygbussarna ankom/avgick.

I rummet jag bodde i var möblerna och golvlaminatet i rummet var av ett ljust träslag samt sängen i ett mörkare tyg med ljust täcke samt lila överkast (detta överkast tycker jag de flesta Holiday Inn hotell har som jag bevistat!?).

Överlång kändes rummet ljust och fräscht. I rummet fanns ett skrivbord för kontorsarbete, TV samt vattenkokare. Toaletten hade vitt kakel, annars inget speciellt att skriva hem om.

Mat, dryck och faciliteter

Hotellet har både restaurang och lobby bar dock ingen executive lounge. Lobby baren var ett ganska intetsägande ställe med ett ganska tråkigt utseende. Det finns också en smoking lounge i anslutning till lobby baren om man har sådana behov.

Då det var ganska sent när jag kom till hotellet så orkade jag ej äta någon grandios middag men jag tog en drink samt en ”dubbel förrätt” med ett glas vin vilket smakade helt okej. Då restaurangen stängde medan jag satt och åt så erbjöds jag att ta min drink med till lobbybaren efter att jag ätit färdigt.

Frukost åt jag ej på hotellet så jag kan tyvärr ej kommentera kvaliteten på den.

Hotellet har Health & Fitness  center (Mini Gym) samt bastu, tvätt service samt att man kan byka själv om man så vill.

I närheten finns ett stort shoppingcenter som heter Flamingo.

Internetuppkoppling

Fritt WiFi för alla som bor på hotellet.

Prisindikation

90 €/natt

Slutsats

Ett helt okej hotell för en överkomlig summa som kan rekommenderas till gäster som vill ha nära till flygfältet men ej har krav på att bo direkt på flygplatsen.