Hotellbeskrivning

Hotellet ligger med en huvudbyggnad och rummen i vinkel med en liten park och pool i centrum, det är endast två våningar högt.
Anledningen till att jag tog en natt här istället för att åka direkt in till Crowne Plaza där jag bokat resten av nätterna var för att jag behövde säkra The Big Win med en avslutad stay innan årsskiftet.

Läge och transport

Hotellet ligger i ett industriområde ca 4km från Auckland Airport och man tar sig med fördel dit med den buss som går var 10:e minut i en slinga till en rad hotell i området. Kostnaden för biljetten som köps i en automat vid hållplatsen utanför terminalen är $6.

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

In- och utcheckning gick smidigt och snabbt. Jag blev även informerad om att taxi gick att ordna till city för så lite som $35 istället för vad jag tidigare läst på hemsidan ca $80, inte senaste snitt på bilen men jag kom fram hel iaf.

Rummet

Jag fick ett rum på bottenplan vilket kändes väldigt konstigt. Det var ganska stort för att vara av enklaste typen och hade ett par fåtöljer och ett skrivbord förutom en king size dubbelsäng. Utanför fönstret fanns en liten uteplats men utan några möbler. Badrummet var helt ok, inget specifikt att anmärka på.

Mat, dryck och faciliteter

Tyckte faktiskt att frukosten var förvånansvärt omfattande för att vara ett enklare hotell. Hade t.ex. inte förväntat mig eggs cooked to order.
Gymmet och utomhuspoolen nyttjade jag aldrig.

Internetuppkoppling

Internetuppkoppling är gratis för Elite members hos IHG Rewards vilket informerades om vid incheckning. Hastigheten var helt ok.

Prisindikation

$150 (NZD)

Slutsats

Helt ok transferhotell men annars ser jag ingen anledning till att bo här.