Hotellbeskrivning

Som ett led i att Sas la ner sin flygning från Göteborg till Heathrow bestämdes det att BC skulle vara med och sörja detta. Vi var även bokade på första flygningen från Stansted. Valet av hotell stod mellan Radisson och Hilton. Eftersom jag behövde lite poäng på Hilton för att behålla guldkortet fick det bli en natt där. Bokade ett standardrum för cirka 80 pund.

Läge och transport

Anlände till hotellet med minibuss från Heathrow. Till Stansted finns en shuttle bus som kostar 3£ och går några gånger i timman.

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Incheckningen gick smidigt. Mitt Hilton Honors Gold uppmärksammades och jag fick en påse med vatten och nötter samt en voucher för en välkomstdrink. Det blev ingen uppgradering denna gång. På rummet väntade även choklad, kakor, rödvin, oliver och mer vatten tillsammans med ett välkomstbrev.

Rummet

Rummet var beläget på andra våningen med utsikt över innergården. Storleken var lagom för att spendera en natt i och det kändes ganska fräscht. Det var dock mycket kallt i rummet och att skruva upp värmen hjälpte föga. Ber om ursäkt för suddiga bilder, det var lite suddigt i största allmänhet =P

Mat, dryck och faciliteter

Efter incheckning väntade ett besök i restaurangen. Och vänta fick man verkligen göra! Beställde en GT för min voucher (enligt bartendern gällde den bara för öl, vin och soft drinks, men lyckades förhandla lite) och en fish n’ chips (var ju ändå i UK!) och fick vänta cirka 50 minuter på maten. Servicen var överlag dålig. Frukostbuffén dagen efter var helt okej med ett urval av varma och kalla maträtter.

Internetuppkoppling

Fungerade skakigt

Prisindikation

80£

Slutsats

Ett okej prisvärt hotell som inte överraskar.