Hotellbeskrivning

Vi ville ha två dagar i Bangkok från vår semester i Koh Chang så valde vi Hilton Sukhumvit

Läge och transport

Tänkte vi skulle ta skytrain direkt till BTS Phrom Phong station men det går visst inte utan ett byte och räkna då med en timmes resväg från flygplatsen. Vi valde då ta en bil direkt och det tog ca 30min till hotellet.

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Redan när vi kommer till entrén så får vi ett varmt och trevligt välkomnande för att sedan hänvisas till receptionen. Då jag är HH Gold så blir vi eskorterade tll 4:e våningen för incheckning i executive loungen. Där blir vi erbjuden något att dricka under incheckningen. Jag hade ett gäng poäng så bokade jag 2 dagar med dessa. Räknade inte med någon form av uppgradering men se där ja… Executive plus room med loung access. Man tackar..
Fantastisk service med övertrevlig personal.

Rummet

Hotellet är ganska nytt så allt är väldigt fräscht. Stor härlig säng och en av dom bästa jag har sovit i faktiskt. Bra tv utbud Samsung 50´skärm. Minibaren använder jag nästan aldrig så vet ej om det var bra eller inte. Det enda jag kan tycka var lite jobbigt att allt är digitalt styrt med ett par knapptryck. Tog en liten stund att komma underfund med hur allt fungerade. Väldigt svårt på natten när man skulle göra ett toalettbesök för att hitta rätt knapp till rätt ljus 😉

Mat, dryck och faciliteter

Excecutive loungen är nog den trevligaste jag har upplevt på ett Hilton. Har aldrig varit med om ett så stort utbud på mat och dryck som erbjöds på kvällen. Servicen är också helt fantastiskt. Räknade till 8st personer som bara gick runt och fyllde på dricka och undra om man ville ha något annat.

Senare på kvällen gick vi till Scalini och käkade pasta som också var fantastiskt bra.

Internetuppkoppling

Internet var gratis för mig som Gold

Prisindikation

Poäng

Slutsats

Detta är definitivt ett av dom bästa Hilton hotellen vi har bott på. Fantastisk service, lysande lounge, luftigt och väldigt fräscht rum m,m Har ingenting att klaga på.Har nog aldrig hänt förr 🙂