Hotellbeskrivning

London är knappast känt för sina hotell. Då jag ofta reser dit med både arbete och turista är detta något jag har full förståelse för. I regel är det skitigt, trångt och orimligt dyrt. Av den anledningen tänkte jag testa något lite finare och jag blev inte heller besviken. Hilton Hyde Park är nämligen något så ovanligt som ett hyfsat prisvärt hotell i centrala London. Jag och min partner hade en trevlig vistelse.

Läge och transport

Läget är svårslaget. Inom gångavstånd hittar du Marble Arch, Hyde Park (så klart), Paddington och Notting Hill. Om du är sugen på en lite längre bensträckare når du också Brittish Museum på ungefär en timme och det kan jag inte rekommendera nog! Jag gillar ju att gå, så för mig är det helt rimligt.

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Var inga problem att checka in tidigare och inte heller några problem att lämna väskorna i lobbyn efter vi checkat ut.

Rummet

Rummet var bekvämt och välskött. Fanns möjlighet för ett veckningsalarm och så fanns en skön säng, bra badrum och en dyr men välfylld minibar. Inget att klaga på. Framförallt var renligheten välkommen.

Internetuppkoppling

För min del, som alltid jobbar även när jag är på nöjesresa, var den stabila internetuppkopplingen ett plus. Jag kunde utan problem surfa runt och läsa på om vad som händer i filmvärlden. Det blev iofs mest nöjessurf denna gången. Hittade en rätt kul artikel om kommande Disney filmer och läste på en del om vilka filmer som är i produktion i London. Hade varit kul att spana in en filminspelningen, men det blev inget med det tyvärr.

Prisindikation

189 pund

Slutsats

Ett väldigt schysst hotell. Ja, priset är lite i överkant, men det är ändå helt acceptabelt för två vuxna. Förvänta dig inte att det ska vara femstjärnigt eller nåt sånt. I England finns nog inga riktiga femstjärniga hotell.