Hotellbeskrivning

Hilton hotell ligger i Södermalm och ger dig en fantastisk utsikt över vattnet och den vackra Gamla Stan. Hotellet ligger bara en promenad från populära attraktioner och Stockholms centrum. Här möter du en ljus och luftig inredning vilket skapar ett naturligt ljus i hotellet. Inredningen är inspirerad av en innovativ nordisk formgivning och är designad av Gert Wingårdh, som är en känd arkitekt. Hotellet har dessutom fått priset för Sveriges ledande affärshotell 2016 från World Travel Awards i Europa.

Hotellet erbjuder många olika bra och härliga egenskaper. Du hittar hotellets restaurang som erbjuder härlig och god mat. Vill du hellre ta det lugnt så kan du dessutom sätta dig vid hotellets bar och beställa in något gott att dricka. Hotellet är perfekt att besöka oavsett om du är på en familjesemester eller om du är där för arbete. Hotellet erbjuder alltid gratis wifi uppkoppling oavsett var man befinner sig i byggnaden och har då möjlighet att alltid koppla upp sig till internet och kolla mejlen. När du besöker Hilton hotell så har du också möjlighet att enkelt växla dina pengar genom valutakurser forex, som finns i närheten av hotellet.

Rummet

Alla rum som finns på hotellet är luftkonditionerade och du kan alltid hitta ett skrivbord, en minibar, en platt-tv med 100 kanaler, en hårtork, ett kassaskåp, kaffe och te samt hårtork i alla rum. Det finns tre olika rum att välja mellan, gästrum, deluxe, svit eller executive rum. Bor man i en av sviterna så erbjuder hotellet alltid en tillgång till hotellets Executive Lounge, där man blir tilldelad frukost, förfriskningar och tilltugg.

Gästrum – Detta moderna rum har en elegant inredning och här kan du sitta vid skrivbordet och arbeta i en lugn miljö som är utrustad med en ergonomisk stol. Du kan sedan välja att koppla av framför marmorbordet genom att titta på någon av de 100 kanalerna som 42-tums TVn erbjuder.

Deluxe rum – Precis som gästrummen så finns det här även ett skrivbord med en ergonomisk stol, ett marmorbord och en 42-tums TV. Rummen är lite större och innehar också antingen en fantastisk havsutsikt eller en balkong.

Svit – Sviterna har en svensk inredning och du får dessutom tillgång till Executive Lounge, som erbjuder gratis förfriskningar och en frukostbuffé. Här kan du koppla av i en soffa och titta på en 47-tums TV, dessutom är rummet detaljerat med tidningar och en härlig, fluffig badrock.

Executive rum – När man arbetar går det enkelt i detta moderna executive rum som har en svensk inredning, utsikt över havet och tillgång till Executive Lounge, som erbjuder tilltugg och en härlig frukostbuffé. Rummet är utrustat med en 47-tums TV med 100 olika kanaler man kan titta på. I rummet kan du också koppla av i den stora fåtöljen.

Fitnesscenter och gym

Vill du träna när du befinner dig på hotellet så kan du besöka Hilton’s fitnesscenter. Gymmet är öppet 24 timmar om dygnet och är alltid gratis för de som vistas på hotellet. Du kan själv bestämma om du vill träna ensam i gymmet eller om du hellre vill delta i en träningsklass som body jump och yoga. Håll kroppen och sinnet igång, så kommer du känna dig fylld med energi och extra uppfriskad.

Konferensrum och arbetslokaler

Besöker du Hilton hotell för arbete så finns det hela 16 bekväma och högteknologiska lokaler, som passar bra både för stora och små möten. Dessutom får man en väldigt vacker panoramautsikt över den fina staden. Mötesrummen är alltid luftkonditionerade och här får du dagsljus hela dagen. Du får dessutom alltid inträde till hotellets business centre. Personalen på hotellet ser till att ge en personlig service så att eventet blir lyckat och framgångsfullt. Behöver du en lokal för större tillställningar så kan man även hyra hotellets auditorium, som erbjuder platser för hela 285 personer. Auditoriet är fullrustat med den senaste teknologin för föreläsningar och möten man önskar hålla där.

Prisindikation

103 euro per kväll