Hotellbeskrivning

Stannade på hotellet då en nära vän till mig jobbar på Hilton Slussen och kunde lösa ett mycket förmånligt pris för oss.

Läge och transport

Hotellets läge är mycket bra, väldigt nära till Vondelpark som är en av Amsterdams största med stora dammar och ytor likt Central Park. Hotellet har också brygga och båtar mot en lugn kanal på baksidan.

Transporten vet jag inte mycket om då vi hela tiden åkte Uber. En Uber-pop in till stan kostade runt 60kr. Uber Black gick väl på runt 200-250kr till centrum.

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Jag skötte ej in- och utcheckning men personalen var trevlig och hade goda språkkunskaper. Bemötandet var lite extra då min vän arbetar för Hilton och togs emot som en kollega. Halva priset på allting på hotellet och nästintill en 80%-ig rabatt på vistelsen.

Rummet

Rummet hette Twin Deluxe Dubble. Rummet var mycket fint med härlig utsikt. Normalstor storlek, bra TV, internetsladd och kontaktuttag vid båda sängarna. I badrummet hade dem ett badkar istället för dusch vilket jag själv inte föredrar.

Mat, dryck och faciliteter

Det finns en uteservering precis genom lobbyn som vätter inåt mot kanalen. Mycket trevlig liten terrass med bra mat och härligt inredning.

Frukosten var helt okej, standard i mina ögon, inget som stack ut direkt. Lite trångt vid buffén om jag ska vara ärlig.

En sak jag la märke till var att jag vid 01.00 beställde upp en ceasarsallad till rummet efter en hård dag på festivalen. De sa att det skulle ta cirka 35 minuter att få den klar men den kom aldrig upp. Jag väntade i 1h 40 min tills jag somnade oavsikligt. Mycket märkligt.

Internetuppkoppling

Internetkabel för datorer finns på rummet. WiFi:et var dock extremt dåligt i rummet. Tror vårt modem måste varit defekt eller felplacerat. Det var kostnadsfritt för oss då vi bodde under speciella omständigheter.

Prisindikation

250kr

Slutsats

Mycket värd vistelse för oss om man tänker på priset då ”staff-raten” gav oss en enorm rabatt. Jag betalade 1300kr för 5 nätter på detta hotell och då var jag ändå och norpade en del i minibaren. 🙂