Beskrivning och intryck

Mitt besök på Clubhouse JFK (terminal 4) var en härlig upplevelse, med häftiga möbler, sköna sittplatser, härlig utsikt, goda drinkar. Personalen på plats var både pigga och glada, och gjorde dessutom goda drinkar. Finns även en del annat att roa sig med, som biljardspel och spa. Överlag är intrycket gott på alla sätt och vis.

Mat och dryck

Menyn på Clubhouse var inte riktigt som jag hade förväntat mig, men detta säger jag i positiv mening. Menyn som jag trodde skulle bestå av mer klassisk restaurang-anda, hade istället massa roliga tapas. Jag kombinerade ett par smårätter med deras signaturburgare som var väldigt god, och typiskt amerikansk med mycket cheddar på. Vad gäller deras dryck gjorde de en otroligt fin whisky sour som jag petade i mig illa kvickt.

Faciliteter

Clubhouse JFK har en modern, fusion-aktig inredning. Den möbeln som främst fångade min uppmärksamhet var den stora soffan i restaurangavdelningen som var röd och utformades av bubblor. Utsikten var även den bra över gaten. Jag såg en Airbus A340 som jag snabbt lade på minnet. Mycket trivsam facilitet, både praktiskt och för ögat.

Internetuppkoppling

För min del, och säkert många andras, är det viktigt att ständigt ha bra internetuppkoppling. Jag gör det mesta av mitt arbete via nätet, men också den mesta formen av underhållning, från att kolla på film och serier och till att spela spel. När jag satt på just Clubhouse i JFK gick jag in här https://www.storspelare.se/kampanjer/fa-bonus för att hämta ut min bonus. Hade nätet varit dåligt då hade jag givetvis blivit irriterad, men det var gratis och rullade på utan några som helst problem!

Slutsats

Jag spenderade flera timmar på Clubhouse och stället gjorde hela min väntan betydligt roligare. Jag åt och drack gott, kunde smidigt använda mig av deras wifi för att underhålla mig, och personalen var som sagt väldigt trevlig. Hade en minst sagt en härlig eftermiddag på Clubhouse JFK.