Beskrivning och intryck

Loungen känns fräsch och ganska modern, typisk skandinavisk känsla på den. Rymlig, fast lite märklig form. Den känns lite inklämd, men är ett bättre alternativ till den bredvid. Dessvärre är utsikten över insidan av flygplatsen, och ingen snygg utsikt som andra lounger. Den är ren, och det finns personal som är behjälplig. Lite svår att finna, då man måste ta sig upp en våning. Många olika möjligheter att sitta, vilket är bra. T.ex grupper runt bort, mer diskret i ett hörn eller mitt i allt. Ljussättningen är helt okej, även om den inte är den bästa för att man ska vara så effektiv som möjligt. Alla de gånger jag har besökt har det alltid varit moderat med människor, vilket är ganska hyggligt. Designen är ett stort plus, det känns så modernt.

Mat och dryck

Maten är standard, tycker alltid att Guldloungen har lite finare utbud, men det är inget fel på det. Ganska basic, finns alltid bröd, lite sallad och soppa. Småkakor till efterrätt men oftast finns det även något annat, bulgur eller så. Har alltid varit ganska snabb påfyllning, vilket verkligen är bra. Drycken var inte något speciellt. Finns läsk, från kran. Öl och vin finns, men spriten finner du ej här – de måste ju reservera något för guldloungen. Ingen barista, men kaffet är faktiskt överraskande gott.

Faciliteter

Det finns inte en uppsjö av underhållning, men rena toaletter och rum om du vill snacka i telefon. Det finns en stor tv längst bort, tidningar och eluttag i överflöd. Även avgångar finns, vilket är väldigt skönt eftersom man uppenbarligen ska någonstans!

Internetuppkoppling

Internettet strulade en del de senaste två gångerna, men är i alla fall mycket bättre än Arlandas gästnätverk. Obegränsat och snabbt när det vill sig.

Slutsats

En fräsch lounge som har allt det som en bra lounge ska ha. Har du tillgång till guldloungen är ju den en uppenbart val, men denna är inte det minsta dålig på något sätt. Helt okej utbud av mat och dryck, och bekväma fåtöljer.