Beskrivning och intryck

För att vara en hemmalounge så är den förvånansvärt medelmåttig. Servicen på plats är snabb och professionell med ett leende på allas läppar. Däremot känns den kall och inte speciellt ombonad. Utsikten är utöver plattan och man ser hela området.

Vill också säga att detta gäller båda loungerna på Incheon då dom är ganska lika.

Mat och dryck

Detta är väl det som är den största negativa delen då utbudet av mat och dryck är begränsat. Maten är enligt mig undermålig och inte anpassad för internationella resenärer trots att den är baserad i Satellit terminalen Concord där större delen av besökarna är icke asiater.
I mat väg fanns det vid detta tillfälle Kycklingkorv, äggröra med svamp samt en soppa av okänt innehåll som inte såg speciellt aptitretande ut. Det fanns också möjligheter till att rosta vitt bröd med smör och sylt, inget annat pålägg. Jag har besökt denna lounge flertalet gånger och utbudet har varit likvärdigt alla gånger så detta är inget unikt tillfälle.

I dryckesväg fanns ett vitt och ett rött samt några få olika spritsorter samt det vanliga i läskedryck samt kaffe. Snacks i form av nötter och wienerbröd fanns också.

Faciliteter

Denna del är dock den bättre då det finns tillgång till både dusch samt business hjälp i form av skrivare och annat. Duscharna är fräscha och känns välstädade. Tydligen finns det ett ”restroom” men det har jag inte utnyttjat och vet inte vad som krävs för att få tillgång.

Internetuppkoppling

Internetupkopplingen var helt okay med en 2x2Mbit trots att loungen var ganska full.

Slutsats

Om man tror att man skall gå till denna lounge och därefter äta sig mätt så bör man nog tänka om då maten svårligen är ätbar. Däremot om man ska mellanlanda och ta en dusch, kolla sina mail, ta det lungt och bara dricka lite så funkar den helt okay.

Men jag tycker att som en hemma lounge för Korean Air så är det dåligt att maten håller så dålig kvalité.