Hotellbeskrivning

Arbetade några veckor i Göteborg, och bodde under de första två veckorna på Avalon, innan jag ledsnade och bytte hotell

Läge och transport

Hotellet ligger mycket centralt, enkelt att ta en promenad i centrala Göteborg. Taxi till och från hotellet samtliga dagar, chaufförerna känner till hotellet utan problem.

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Trevligt bemötande

Rummet

Bodde i superiorrum under mina vistelser. Ok storlek på rummen, badrum med badkar, utsikt antingen över en liten gata och in i huset mitt emot, eller lite bättre utsikt över torget. Liten TV.

Det som fick mig att byta hotell var den helt värdelösa arbetsbänken. Man viker upp en träskiva från en byrå/bänk. Detta gör att benutrymmet blir väldigt kort, vilket gör att man antingen får sitta på snedden eller med benen väldigt brett isär. Dessutom är det i den byrån/bänken om AC finns, och när man öppnar upp plankan strömmar det ut kalluft på benen/skrevet. Detta, i kombination med dålig belysning, gör det väldigt dåligt att arbeta på rummet.

Mat, dryck och faciliteter

Åt inte i restaurangen på kvällen, men man får en rabattcheck på 25 % när man checkar in. God frukost med fräsch mat. Eftersom hotellet är lite mindre blir det inte lika stökigt som det annars kan bli på större hotell

En annan anledning till att jag bytte hotell var att det inte finns gym

Internetuppkoppling

Bra, gratis wifi.

Prisindikation

1500-2000 SEK

Slutsats

Skulle gärna kunna bo där om jag inte behövde jobba på hotellrummet.