Beskrivning och intryck

En sober miljö med trevlig personal. En a la carte matsal en del med buffé och sittgupper samt en tyst del. Riktigt trevlig inredning. Möjligen lite svårt hitta ingången då man får gå trapp eller ta hiss en våning upp för att komma till receptionen.

Kom från Miami och även om det faktum att jag flög F gjorde att jag kunde sova så var jag rätt seg. Hade planerat sätta mig och äta en lättare lunch i al la carte matsalen men lade det åt sidan för att i stället utnyttja ett av (de två) dagrummen. Hade 4 timmars stop-over och två av dessa sov jag för att sedan pigga på mig med en dusch. Sedan blev det bara lite kaffe, snacks och naturligtvis champagne innan jag lämnade loungen och gick på shoppingstråt.

Mat och dryck

Som jag skev ovan blev det inte så mycket av det (tyvärr) då jag istället prioriterade lite vila för att vara pigg när jag kom hem till familjen. Det finns ju en a la carte (åt frukost där en vecka tidigare) som fylldes upp rätt bra och när jag vilat klart var det helt fullt så jag fick hoppa över det. I matsalen fanns också en bemannad bar. Buffén hade ett bra utbud (fattas bara annat) med 3 varmrätter, ett antal smårätter/sallad, ost, bröd och sötsaker. Fullsortiment av drycker.

Faciliteter

Finns ett antal duschar och även två dagrum. Utnyttjade detta. Dagrummet kändes rätt ”futuristiskt” (tänk James Bond miljö på en rymdstation) och sterilt. En plastkub med en fast sittplats, en säng, toalett, handfat och dusch. Belysningen hade färgterapifunktion. Sov gott i två timmar varpå jag piggade på mig med en dusch. Fanns Bulgari produkter samt även rak-kit. Steg ut som en ny människa pigg, ren och redo för hemfärd.

I övrigt fanns naturligtvis datorer, tidningar etc.

Internetuppkoppling

Ja – fungerade utmärkt.

Slutsats

En mycket bra upplevelse som jag dock inte utnyttjade fullt ut. Ett stort plus för dagrummet. Flög på en söndag och det var mycket folk och rätt fullt.