Beskrivning och intryck

Första intrycket bestod av hur öppet det var.

Gillade designen men avsaknaden av bra utsikt gjorde mig tyvärr lite besviken.

Vi kom runt 9:30 på morgonen och var ensamma i Loungen till att börja med. Allteftersom så kom mer och mer folk till loungen, men jag upplevde den hela tiden som ”lugn” och ganska tom.

Mat och dryck

Fanns diverse smörgåsar och pålägg. Inte det största utbudet, men mättar ändå magen ifall en är lite småhungrig. Utöver det så erbjöds det nötter och dylikt snacks i en ganska stor variation.

Ölen som erbjuds är, kanske inte helt oväntat, San Miguel.

Vin fanns det ett tiotal olika. Det erbjöds både vitt, rött och rosé. Det söta Malaga-vinet var det som verkade gå åt mest bland gästerna.

Bland Whiskey, Gin, Rom och Vodka så tycker jag inte utbudet utmärkte sig så mycket. Det fanns att tillgå men var ingen ”wow”-känsla över det hela. De skulle kunna ha haft ett litet roligare utbud.

Mat och Dryck var för självservering. tittar jag tillbaka på upplevelsen så skulle jag vilja säga, likt vad många andra sagt – kom mätta men törstiga!

Faciliteter

TV och tidningar fanns tillgängligt, likväl små datorrum för att kunna surfa lite.

Toaletterna var trevliga och riktigt fräscha. Ingen dusch tyvärr.

Såg tyvärr inga lekrum för barn eller några andra rum för massage eller vila. Ska dock tilläggas att jag ej heller letade efter sådana och därför inte alls tänkte på det 🙂

Internetuppkoppling

Med inloggningsuppgifter som fanns vid receptionen så fanns WiFi att tillgå.  Hastigheten var helt okej men tyvärr så var det lite ostabilt.

Slutsats

Första besöket i denna lounge får anses vara godkänt. Efter att ha läst ”kom mätt men törstig” så fick jag också vad jag förväntade mig. Matutbudet är av det sämre slaget medan dryckutbudet är åt det bättre hållet. Är det någon som har vägarna förbi i Malaga så skulle jag mer än gärna rekommendera ett besök i loungen. Stora ytor och en lugn atmosfär.