Beskrivning och intryck

En ganska intetsägande, tyvärr ganska klinisk, lounge som jag gjorde ett besök i innan flyget till Ahmedabad. Utsikten, över några (relativt tomma) gater och upp-/nedfarter till terminalen, var inte heller något att jubla över.

Ganska få besökare trots att det var flera flighter vid ungefär samma tid och åtminstone min flight hade fullt i C. Positivt var att verklig boarding ropades ut så man kunde ignorera den väl tilltagna tiden på boardingkortet. För min del var det därmed i princip bara att traska rakt igenom ut till planet.

Mat och dryck

Lite indisk plockmat som var okej men inte mer. Blandade drycker, inklusive starkvaror, fantasilöst uppställda för självplock. Det tråkigaste var nog att endast Carlsberg fanns i ölväg. Någon indisk eller i vart fall engelsk hade man ju kunnat hoppas på.

Faciliteter

Toaletterna var något man kunde ha förvänta sig på krogen framåt stängning. Två till antalet och ostädade, en ”olycka” satt kvar på kanten till stolen i  den ena så den backade jag ut från.

Lite tidningar fanns på ett bord och även en sittgrupp med TV. Att någon valde att titta på en engelsk statsbegravning (tror jag) kan knappast loungepersonalen beskyllas för.

Internetuppkoppling

Inget att anmärka på, fungerade för mitt, sannolikt genomsnittliga, surfbehov.

Slutsats

I brist på andra Star Alliance-alternativ på terminal 4 så får den väl godkänt med tvekan (p.g.a. toalettfaciliteterna), den fungerar i alla fall som en OK plats att fördriva tiden på i väntan på avgång.