Hotellbeskrivning

Scandic Opalen ligger centralt intill Nordstan och har en trevlig lobby med god mat. Rummen är precis som de heter, standard, och sticker inte ut in någon riktigt mening.

Läge och transport

Superbra läge. Bara några minuter från stationen och nära till Avenyn, Domkyrkan och andra centrala höjdpunkter. Bra förbindelser med buss och spårvagn.

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Alla var trevliga i sitt bemötande och villiga att hjälpa till med hjälp i olika frågor om staden. Inga konstigheter.

Rummet

Rummet jag valde var standard och i all välmening tyckte jag det levde upp till sitt namn. Det är ett trevligt och enkelt rum utan några konstigheter. Allt fanns som jag behövde för min korta vistelse, men inget extra. Internetet var bra, det fanns en schysst dusch och sängen var skön. På kvällen testade jag att spana in filmutbudet hos streamingtjänsterna och kunde problemfritt spana in Netflix så väl som Viaplay. Så för det jag ville ha, är jag nöjd.

Mat, dryck och faciliteter

Maten nere i lobbyn var jättegod och här finns också en skaplig bar. Finns även bra nätanslutning här nere, så det är bara att koppla upp sig.

Internetuppkoppling

Internetuppkopplingen var som sagt superbra.

Prisindikation

749

Slutsats

Min vistelse på Scandic Opalen var absolut bra men kanske lite väl dyr. Rummet var på standardnivå och jag har inget att invända mot, men för 750 kr hade jag nog velat ha det lite bättre.