Hotellbeskrivning

Centralt hotell med 133 rum. Restaurang (ej testad) samt relaxavdelning. Vid receptionen finns en mindre ”kiosk” så man kan handla lite dryck och snacks. Besöket var privat och inte i tjänsten.

Läge och transport

Hotellet ligger drygt 10 min från Uppsala C. Verkar vara bra avstånd till de flesta delarna av Uppsala.

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Incheckningen var snabb, effektiv med ett trevligt bemötande från personalen. Samma sak vid utcheckning. Är inte bonusmedlem så ev fördelar vet jag inte vad det skulle vara just vid detta hotell.

Rummet

Rummet var ett standardrum. Någonstans kring 16-18 kvm. Tv på väggen, ok storlek, hyfsat kanalutbud. Fanns möjlighet att låna HDMI-kabel för att koppla in sin läsplatta/dator till tv:en. Mindre skrivbord med arbetsstol och en fåtölj. Utsikten från rummet var rätt tråkig. Badrum med toalett, dusch med svängdörr. Möjlighet att justera temperaturen i rummet med en tempregulator.

Minus är att det var rätt lyhört, både genom väggar och ventilationskanaler. Rummet hade två enkelsängar som stod tillsammans men inget som stoppade dem från att glida isär vilket var rätt jobbigt om man rör sig mycket i sömnen.

Mat, dryck och faciliteter

Frukosten var som de flesta Scandichotell. Helt ok men inget märkvärdigt. Fanns det mesta, inga problem att få plats men matsalen är rätt tråkig att sitta i.

Internetuppkoppling

Gratis wifi som fungerade bra.

Prisindikation

855 SEK

Slutsats

Det är ett hotell som är helt acceptabelt för någon natt. Priset överkomligt i förhållande till vad man får.