Beskrivning och intryck

En av dom mindre loungerna jag upplevt hos Emirates. Loungen är beläggen på övervåningen efter taxfree området. Loungen är endast öppen under några få timmar mellan 15-19:30 då Emirates har enbart 3 avgångar inom loppet av 1 timme runt 18-19 tiden. Loungen är alldeles för liten för att kunna serva den kapaciteten varje dag som Emirates har på sina 3 avgångar från flygplatsen i Auckland. Med 3 st A380 avgångar inom 1 timme gör det att loungen är fullproppad med folk och man ska vara glad om man får en sittplats. Övrigt är loungen inredd som dom flesta av Emirates lounger med bruna skinfåtöljer och ett liknande mahogny paneler på väggen.

Mat och dryck

Ett bra urval av varma och kalla rätter och ett bra sortiment med dryck. En Buffé finns uppdukad och dryck finns att ta ifrån 3 större kylskåp. Champagne finns tillgängligt.

Faciliteter

Toalett och dusch finns tillgängligt i loungen och även ett business center. Fanns en Tv som sände discovery channel vid tidpunkten för besöket.

Internetuppkoppling

Internet fanns men då loungen var överbefolkad och nätverket var öppet för vem som helst (även icke loungebesökare) fungerade det inte alls.

Slutsats

En lounge som skulle behöva expandera till dubbla storleken. Med 3 st A380 avgångar på kort tid fylls den här loungen till bristningsgränsen och det finns inget lugn stämmning någonstans. Loungen ligger en 10-15 min promenad från dom 3 st gaterna Emirates använder vilket gör att man måste lämna tidigt för boarding. Ett bra tips är att besöka Qantas loungen om du har möjlighet att göra det då jag själv inte kommer besöka den här loungen igen om jag har vägarna förbi Auckland.