Hotellbeskrivning

Ett mycket trevligt beläget cityhotel. Var i Gävle för ett projekt möte med en kund.

Läge och transport

Hotellet är beläget i centrala delarna av Gävle. Jag kom i egen bil, hotellet har inget eget garage eller p-platser men det finns ett garage endast 100 m från hotellet där det finns gott om p-platser. Kostnad för garaget 90 SEK/dygn.

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Mycket vänlig och smidig personal som skötte in och utcheckning. Jag är bonus medlem med silver status hos Elite så jag erhöll min bonuscheck på 50SEK vid incheckningen. All personal på hotellet var mycket trevlig.

Rummet

Jag fick ett mycket bra dubbelrum med en stor bra dubbelsäng. En stor bra platt tv (40″) var plaserad på väggen vid fotändan framför sängen. Det fanns en stor dubbel garderob med safe skåp, kylskåp samt extra kuddar. Ett stort skrivbord med dubbla väggkontakter. En fottölj med tillhörande sidobord. Ett ganska litet badrum med badkar, (som jag tycker mindre om då man som jag är 190cm lång och väger 110 kg) och duschvägg som är svårt att gömma sig bakom, tvättställ och wc.

Mat, dryck och faciliteter

Jag åt middag och frukost i resturangen, båda måltiderna var mycket bra. En sak som jag uppskattar mycket är att resturangen erbjuder en dagens rätt även på kvällen till ett ok pris på 125:-. Frukosten hade allt man kan önska sig.

Internetuppkoppling

Trådlöst internet på rummet, kostadsfritt då man är med i Elite Hotels bonusprogram. Bra hastighet.

Prisindikation

1350 SEK

Slutsats

Ett mycket bra hotel sammantaget