Läge och transport

Läget är mycket bra, det är cirka 2 minuters promenad till Lilla torg och samma till Gustav Adolfs torg. Nära till affärsgator och restauranger. Några få minuters gångväg till centralen och t.ex. Öresundståget.

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Incheckningen gick snabbt och personalen var trevlig

Rummet

Vi blev uppgraderade från moderate room till ett standardrum trots att jag bara har lägsta status på hotellets bonusprogram. Rummet var ganska standard men ändå väldigt rent och inte alls slitet. Badrummet var riktigt fint och sängarna sköna.

Mat, dryck och faciliteter

Det som är en extra bonus på Clarion Collection är att man förutom frukost får även eftermiddagsfika och kvällsmat. Kvällsmaten var riktigt bra med Lasagne, ost, sallad, soppa och en del andra goda saker. Frukosten var riktigt bra med mycket ekologiska alternativ och hemgjord gröt som var god. Kaffet smakade riktigt bra.

Internetuppkoppling

Gratis wifi som man kommer åt med en nyckel som man får i receptionen. Jag hade bra mottagning även fast jag var långt upp och långt bort från centrala delarna av hotellet.

Prisindikation

880 sek

Slutsats

Jag trivdes väldigt bra med detta hotell, det kändes hemtrevligt, rent och läget var riktigt bra. Kvällsmaten som är inkluderad i priset ser jag som en riktigt bra bonus. Jag återkommer gärna vid nästa tillfälle.