Hotellbeskrivning

Trevligt hotell med ypperlig placering mitt i centrala Uppsala. Parkering finns under hotellet med hiss som öppnar upp mot aulan och reception. Hotellet ligger bara ca. 6 minuters promenad från Uppsala Centralstation.

Läge och transport

Ypperligt läge mitt i centrala Uppsala, Gallerian S:T Per ligger bara några steg bort med ett flertal butiker samt matställen.

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Incheckning samt utcheckning gick väldigt smidigt, personalen i reception var mycket hjälpsamma och serviceinriktade. Som Guldmedlem så blev jag uppgraderad till ett Superior dubbel rum, erhöll en 125 SEK voucher samt ett val av dagstidning.

Rummet

Vi blev som sagt uppgraderade till ett Superior dubbel rum med utsik över Dragarbrunns gatan.  Ljust målade väggar, en läcker ”fond bild” ovanför sängen, vilka var riktigt sköna förresten, samt en lite mörkare roströd/mörk vinröd nyanserad matta. Riktigt trevligt rum i mitt tycke. Vill man vara kinkig å klaga på något så är d väl toaletten då, som enligt mitt tycke inte riktigt passade överens med resten av rummets stil. Den skulle kanske passat bättre på en ”Raggar klubb”, inget illa men om raggare! 😉

Mat, dryck och faciliteter

Hotellet har en trevlig bar som verkade populär bland Uppsala borna då den var i princip full när vi anlände till hotellet lite före 22-tiden. Jag hade förbeställt en ost/frukt/kex talrik samt en flaska rödvin som jag inte riktigt var nöjd med. Vinet var ett ekologiskt rödvin, Terre de Mistral, som var helt OK. Tycker det var lite väl snålt med ost och kex dock, är väl inget hotellet behöver snåla med kan man tycka.

Däremot så smakade frukosten ypperligt, fanns allt man önskade sig och maten var trevligt upplagd.

Internetuppkoppling

Internet fungerade utmärkt, antingen loggar man in med medlemsnummer eller mail adress.

Prisindikation

ca. 1300 SEK

Slutsats

Trevligt centralt hotell som jag säkert kommer att använda mig av i framtiden.