Beskrivning och intryck

Det första som slog mig när jag kom in, var hur varmt det var. Loungen är inte speciellt stor och även när den är i princip tom är det som en ugn där inne. När mer folk börjar samlas där blir det bara värre.

Loungen i stort följer det traditionella Galleries First temat vad gäller inredning och utbud. Det finns vin, sprit och champange för självservering.

Mat och dryck

Tidigt på dagen är utbudet mackor och soppa. Frammåt kvällen dukas det upp med lite mer avancerade mackor samt ost och lite annat. Eftersom jag fick en inbjudan till att äta middag i restaurangen så tittade jag inte så noga på själva matutbudet.

Drycker finns det gott om. Ett antal whiskey samt några burbons stack fram bakom några andra flaskor. Det som stod ut lite, var att det fanns gott om olika juicer, vilket jag inte tycker är så vanligt.

Faciliteter

I Galleries First finns egentligen inte så mycket. Det finns givetvis dagstidningar men TV saknas. I ett hörn finns några datorer ifall man behöver låna en. Det finns även toaletter, men jag skulle säga att dessa är underdimensionerade. Vill man duscha får man traska över till Galleries Club som ligger brevid. Där finns mycket mer faciliteter än i Galleries First, inkl TV och stolar som går att halvligga i.

Internetuppkoppling

Som alla BA-lounger erbjuds WIFI och hastigheten är riktigt bra. Allt man behöver göra för att använda nätet, är att kolla upp lösenordet som visas på skärmarna runt om i loungen.

Slutsats

Vad ska man säga? Det är inte direkt en lounge som imponerar. Det är på gränsen att jag föredrar Galleries Club. Men vill man ha lite högre kvalité på dryckerna så är väl Galleries First att föredra.