Hotellbeskrivning

Ibis är en internationell hotellkedja med hotell över hela världen. I Kista ligger hoteller relativt nära både Kista Station och Akallas tunnelbanestation. Här finns många faciliteter, inklusive kemtvätt, bagageförvaring och en reception som har öppet dygnet runt. I jämförelse med andra hotell är Ibis i Kista relativt litet, men servicen är god och uppskattad.

Läge och transport

Förbindelserna är goda och du når både Kista Station och Akalla tunnelbanestation på bara några minuters promenad. Det finns bra förbindelser med buss, och du rullar in till centrala Stockholm på mindre än 20 minuter. För prisklassen är läget bra. I området ligger Kista Galleria, som är en av Stockholms största shoppingkomplex (efter Mall of Scandinavia). Intill gallerian finns också Kista Science Tower, som är en av Stockholms högsta skyskrapor. Tornet har 32 våningar och är huvudsäte till många svenska företag, bland andra Lexmark, e-Marketer och Northmill.

Incheckning/Utcheckning, service och statusförmåner

Receptionen har öppet dygnet runt och hjälper dig med det mesta. Statusförmånerna omfattas av Ibis medlemskaps- och lojalitetsprogram.

Rummet

Rummen är fräscha, moderna och utrustade med te- och kaffebryggare. Det finns också eladaptrar och ett simpelt utbud av tv-kanaler. Rökförbud gäller på samtliga rum.

Mat, dryck och faciliteter

Utbudet på mat och dryck är limiterat. Frukostbuffé finns, men om man vill äta något finare till lunch eller middag så rekommenderar vi food courten på Kista Galleria.

Internetuppkoppling

Överlag bra internetuppkoppling. Anslutningen är gratis.

Prisindikation

990 kr / natt – varierar beroende på säsong.

Slutsats

Prisvärt hotell med bra anslutningar till kollektivtrafik. Rekommenderas starkt.
Länkar med relaterat innehåll:

https://sv.wikipedia.org/wiki/Kista_Science_Tower
https://www.kistamassan.se/
https://kista.com/
https://www.abcnyheter.se/northmill/
https://www.kistagalleria.se/