Beskrivning och intryck

Det finns inte så mycket alternativ på lounger i Barranquilla, i.o.m. att Domestic & International zonerna är separerade. Det finns en AV *G lounge i internationella delen, och en AV *G i Domestic delen, varav domestic delen är den lounge man kan faktiskt kalla en lounge (I internationella delen finns knappt 8 sittplatser och känns mer som en garderob än lounge). Båda loungerna ger inträde med *A Gold samt biljett på *A, samt med Priority pass.

Loungen är gammal (terminalen i sig är ju ganska gammal) så fåtöljerna är slitna, med mer internationella besökare och mer avgångar är loungen många gånger knökfull.

 

Mat och dryck

Det serveras ett ganska mediokert ”standard Avianca” utbud i nästan alla AV inrikeslounger (smörgåssnittar, lite apelsinjuice, ett kylskåp med olika lokala drickor, vatten etc.). I denna specifika lounge serveras även ibland någon typ av pirog med köttinnehåll, ibland små grillspett och någon liten snitt med tonfiskpastej. Efter klockan 16.00 serveras även alkohol (den kommersiella ölen Club Colombia på fat/burk, något billigt rödvin, lokal rom och whiskey). När det tar slut gör man rätt i att påtala för personalen att man skulle önska lite mer att dricka, för påfyllning brukar ej komma av sig själv 🙂

 

Faciliteter

Finns små bord avsett för att arbeta, med separata strömuttag. Toalett finns ej i loungen, utan på motsatta sidan av ingången. Lite spanska tidningar finns att tillgå.

Internetuppkoppling

Internetuppkoppling finns, och är standard Avianca / Movistar uppkoppling som fungerar dugligt.

Slutsats

Ok ställe för att ”sitta av tiden”, men inget direkt mer. Inget direkt utbud och möblerna slitna.. Krävs en rejäl refresh, men tror man gör en sådan inom kort på hela flygplatsen.. Ölen är dock kall