Beskrivning och intryck

En privat och liten lounge som är beläggen i anslutning till vanliga business loungen. Alla Austrian Airlines lounger har en och samma disk vid ankomst in genom dörren och därefter finns det separata lounger för passagerare med business biljett, guldkort inom Star Alliance och sedan HON-Circle och First Class passagerare. Loungen har en del fåtöljer i olika utförande samt små bord med stolar man kan sitta och äta vid. Just att loungen är så liten får man en riktigt privat känsla men samtidigt är det mycket plats då det bokstavligen var tomt under vårt besök.

Mat och dryck

En buffé med mat finns samt en hel drycksektion där det är självservice. Maten höll bra kvalité och var smakrik, kändes riktigt lyxigt med jumboräkor i pastarätten jag prövade. En enkel sorts champagne fanns att tillgå om man så önskades, fick be personalen då denna inte stod framme. I dryckesväg finns allt från alkoholfritt till olika spritsorter. Inget mer exklusivt utan vanliga standard utbudet.

Faciliteter

Finns toalett dock måste man lämna själva HON/First Class loungen och gå till den gemensamma toaletten ute vid receptionen. Ingen lång väg att gå och inte speciellt besvärligt. Dock finns det en privat dörr som huserar ett duschrum som enbart får användas av HON-Circle stod de, gäller även för First Class passagerare.

En mindre tyst avdelning fanns i loungen där telefoner och andra störande ljud är förbjudet.

Internetuppkoppling

Internet (WiFi) finns i loungen och uppkopplingen fungerar bra.

Slutsats

En trevlig lounge men väldigt enkel sådan. Maten var bra men det var inte mycket än just det som stack ut i denna lounge. Gör gärna ett besök igen men kommer nog inte ta en omväg för att jag skulle göra det, det känns den inte värt.