Beskrivning och intryck

Jag hade besökt denna lounge några dagar tidigare – men då på morgonen. Skriver här en ny recension p g a att detta var ett kvällsbesök – kan vara intressant att jämföra. Första intrycket var ungefär som på morgonen – mycket folk, men loungen är stor så ingen direkt trängsel.

Mat och dryck

 

Matutbudet på kvällen var ”kraftigare” än på morgonen. T ex biffstek, pasta, grillade räkor m m. Dessutom fanns min etiopiska favoriträtt: injera, både med ljust och mörkt mjöl, och några smakfulla kryddiga röror att ha till.

Baren nu bemannad. Det fanns både champagne (Lallier) och t ex Black Label att välja på. Något som jag inte tror är särskilt vanligt i en business class lounge (däremot naturligtvis i 1’a klass lounger).

Kaffebaren var också bemannad – men min mages erfarenhet från förra gången talade om för mig att etiopiskt kaffe är nog lite för starkt för mig

Faciliteter

Som förra gången, mat, bar, rökrum, business center, kaffebar och rena toaletter. Det jag saknar är infoskärmar med avgående flyg – istället går någon i personalen runt med jämna mellanrum och ropar ut vilka flyg som det är dags att borda. Här finns definitivt en förbättringspotential.

Internetuppkoppling

Ja – och en bra sådan.

Slutsats

Inget fel ställe att tillbringa några timmar på en måndagskväll i mars.