Beskrivning och intryck

Väl inne efter Security, AA-incheck och en gångväg som man tror kan leda till runway så välkomnas du av en fräsch, spatiös och varm Lounge. Personalen är trevlig och ”bryr sig” om dig. Efter ha snackat Zlatan (Bartendern la märke till att jag var från scandinavien) sätter jag mig vid en av de många arbetsplatserna för att äta en bit mat.  Det finns ett bra urval av sittplatser, en cinema som visar james Bond (såklart…), ett vilrum kallat ”The Snug”, game room och bra hygienfaciliteter. Det är inte mycket folk i loungen, om så vore fallet skulle den antagligen hantera det bra, det finns många platser.

Mat och dryck

Testase Cottage Pie och en Peroni; jag pimpade upp pajen med lite ost från självserveringen vilket resulterade i en bra smak.

Peroni och San Miguel på tapp.

Faciliteter

Toaletterna och duschen var fräscha med marmorgolv och integrerad belysning.

Internetuppkoppling

Internet var snabbt och enkel att logga in på.

Slutsats

I högtalarna spelades Noel Gallaghers soloprojekt”High flying birds” så du inte skulle glömma bort att det var i UK du var. Bästa spår från denna plattan att beskriva det som upplevdes är ”Dream on”; en lounge att drömma i vad som komma skall, eller att reflektera över vad som egentligen hände där du precis var…