Raffles öppnar Raffles Shenzhen och Raffles Maldives Meradhoo på två marknader där efterfrågan är hög.

Raffles Hotels & Resorts är känt för sin elegans och genuina charm. Kedjan har nyligen öppnat två nya hotell – Raffles Shenzhen och Raffles Maldives Meradhoo.

Raffles Shenzhen tar lyxen från den gamla världen och kombinerar den med en skräddarsydd vistelse i den moderna metropolen. En extraordinär urban oas som är belägen på de översta våningarna i en 72 våningar högt torn, One Shenzhen Bay complex.

HI565288490

De 168 rummen och lägenheterna har en makalös utsikt över Shenzhen Bay och Hong Kong. Självklart ingår även Raffles Butlers med sin graciösa och personliga service som de är kända för.

HI407780026

I den södra delen av den skärgård som utgör Maldiverna ligger Raffles Maldives Meradhoo. Här blir gästerna förflyttade bort från allat vad vardag heter. Resorten, omgiven av det kristallklara vattnet med korallrev, har 21 strandvillor och 16 vattenvillor. Gästerna flygs till Meradhoo med sjöflygplan. Där möts de av den legendariska Raffles Butlers, men även Marine Butler och Children’s Butlers och privata kockar.

Hitta det bästa erbjudandet för en hotell vistelse med vår söktjänst.