Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Det ordspråket tycks stämma in på Raffles resort i Maldiverna som öppnades med reducerad kapacitet i maj. Nu byggs resorten ut med 16 vattenvillor.

Raffles Meradhoo är belägen i den södra änden av atollen Gaafu Alifu. Med endast 21 villor, ett sublimt SPA, restaurang på stranden och ett dykcenter i världsklass med en marinbiolog på plats, så är resorten himmelriket för den som älskar stränder. Med dessa ny vattenvillor kompletteras resorten.
Resorten består av två öar med olika karaktär och upplevelser, men det sätts samman på ett smakfullt sätt tack vare Raffles enastående och legendariska service. Med sina sofistikerad restauranger, Nikkei och Yuzu, och poolbaren Yapa med utsikt över solnedgången, är resorten det perfekta stället för den som drömmer om en lyxig semester vid vattnet.
De faciliteter som erbjuds på Raffles Maldives Meradhoo är bland det bästa som finns att få i Maldiverna. Bland annat finns tillgång till en Marine Butler som gärna ordnar och leder snorkelturer genom resortens två husrev. Gaafu Alifu är en av världens största och djupaste atoller och visar upp en enastående artrikedom i de rev som omger resorten. Gästerna uppmanas att hålla utkik efter Apollo, en av de tjugo sköldpaddor hemmahörande i atollen och som ofta simmar förbi för att hälsa på.
Oavsett i vilken villa gästerna bor i så är det något av de största som finns i Maldiverna. Var och en försedd med ett badkar i marmor, en privat pool och en utomhusdusch. Strandvillorna är omgivna av frodig grönska och de har en utsikt över soluppgången eller solnedgången. Vattenvillorna har utsikt över det bländande turkosa vattnet.

Nyttja vår söktjänst för att få det bästa priset för en vistelse på Raffles Maldives Meradhoo.

591089-2000x133394941-2000x1333

815017-2000x1333680947-2000x1322