Idag uppgraderade vi BusinessClass till version 2.08 och samtidigt är det premiär för våra nya indexsidor.

I samband att vi bytte plattform i augusti fick vi helt nya möjligt att kategorisera, tagga och sortera alla de tusentals artiklar, reportage och numera även recensioner som idag finns på BusinessClass.se, vilket avsevärt förbättrar möjligheterna att hitta den information man letar efter och få tips om sådant man kanske inte visste. Kategoriseringen görs med hjälp av olika register, så kallade taxonomier, och det går att koppla en artikel till flera olika taxonomier/register beroende på innehållet i artikeln.

En recension om ett Hiltonhotell på flygplatsen Heathrow utanför London syns exempelvis både på vår Hiltonsida, vår Heathrowsida och vår Londonsida och en recension av en flygning med Qatar Airways nya Dreamliner mellan Stockholm och Doha syns på vår Arlandasida, Dohasida, Dreamlinersida och Qatar Airways-sida.

Indexsidor finns inom en rad reserelaterade områden. Här följer dessutom exempel på några sidor som redan idag innehåller en stor mängd användbar information.

-Flygbolag, se exempelvis våra sidor om SAS och British Airways
-Flygplatser, se exempelvis våra sidor om Stockholm Arlanda och Köpenhamn Kastrup
-Hotellkedjor, se exempelvis våra sidor om Radisson och Hilton
-Flygplanstyper, se exempelvis våra sidor om Airbus A380 och Boeing 787 Dreamliner
-Andra reseföretag, se exempelvis våra sidor om SJArlanda Express och Swebus
-Städer, se exempelvis våra sidor om Stockholm och London
-Länder, se exempelvis våra sidor om Storbritannien och Norge

Indexsidorna kommer givetvis fortsätta utvecklas i takt med att fler artiklar, guider och recensioner kommer in på sajten och det finns många spännande möjligheter att ytterligare bygga ut dessa sidor i framtiden med bättre struktur och funktionalitet.