Emerald Bay heter en av Phukest idylliska bukter och här öppnar ett nytt hotell i starten av november med läge ner till stranden. Det är nämligen premiär för hotelkedjan Rosewood som med nya hotellet Rosewood Phuket gör entré och utmanar de andra hotell i premiumsegmentet som finns på ön.

Hotellet ligger vid 600 meter sandstrand och man vill vara ”en exklusiv tillflyktsort” för gäster som letar efter en avskild och lugn semester i Phuket, och här finns inga hotellrum, endast villor och bungalows.

Room_BeachfrontPoolPavilion

Det finns 71 individuella hus på området, och alla har utsikt över bukten genom stora fönster från golv till tak. Man har koncentrerat sig om att få så mycket ljus som möjligt in i alla hus. Möbler, tyger och alla andra material har hotellet bestämt ska vara i neutrala och dämpade nyanser.

Room_BeachfrontPoolVilla

Många hus har egna terrasser med egen liten pool och sittmöbler. Här kan man sitta på kvällen och njuta utsikten över havet och se solen gå ned.

Room_OceanViewTwoBedroomPavilion

Rosewood Phuket kommer ha fyra restauranger och lounger. Ka Thai serverar rätter från det thailändska köket, Red Sauce är huvudsakligen italiensk, om det är skaldjur och fisk du vill ha serveras det på The Shack och så har man också en restaurang vid poolen med lite enklare rätter som heter Mai.

Room_OceanViewTwoBedroomPavilion

Förutom mat och dryck kan du också njuta av sköna spabehandlingar. Spaet heter Asaya och här erbjuder man förutom traditionell massage även livsstilscoaching, Reikiterapi och Chi Nei Tsang, vilket bäst kan beskrivas som massage av mage och inälvor. Gym finns det också om du känner för att träna.

Room_OceanViewPoolPavilion

Se fler bilder från hotellet och beställ din vllla eller bungalow här http://hotell.businessclass.se/Hotel/Rosewood_Phuket.htm?currencyCode=sek