Om BusinessClass

Vår vision

Vår målsättning är att BusinessClass.se (med systersajter) ska bli den främsta informationskällan för att du ska kunna göra de bästa valen när det gäller flyg, hotell, tåg, flygplatslounger och andra liknande publika transportmedel. Vi tittar inte bara på pris utan också på vad man faktiskt får för pengarna.

Ett exempel er BusinessClass.se sitt eget hotellsøk, med garantert lägste priser, kolla på hotell.businessclass.se eller her.

Vi vill också göra BusinessClass.se till den naturliga mötesplatsen för frekventa resenärer. Platsen där man kan mötas, diskutera, jämföra och rapportera. Men vi vill inte sluta där, vi vill skapa en plats där resenärer och reseindustrin kan mötas för att utbyta tankar och idéer och diskutera lösningar.

Fakta och siffror

BusinessClass.se har sedan lanseringen 2011 etablerat sig som referenssaft för affärs- och premiumresande. Vi är en de största resesafterna i Norden med ca 100 000 unika läsare och ca 1,5 miljoner sidvisningar per månad. Aktuell officiell besöksstatistik på SE-sajten finns här: (länk till KIA index).

En genomsnittlig läsare av BusinessClass.se är en man mellan 35-55 år som flyger i snitt 35 gånger per år. Vi har den högsta uppmätta medelinkomsten bland svenska sidor enligt oberoende användarundersökning utförd av Userneeds.dk.

Per 2016 har vi systersidor i Norge (länk till BusinessClass.no) och Danmark (länk till BusinessClass.dk) och UK (länk till BusinessClass.co.uk)

Vill du komma i kontakt med oss finner du våra kontaktuppgifter på denna sida.

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×