Sedan tidigare har passagerare haft tillgång till fast track vid säkerhetskontrollen på flygplatsen vid resa med Norwegian i premiumklassen på långflygningar, nu utökas detta med tillgång lounge samt med en förändrad servering ombord.

Lounge på avreseflygplatsen

Passagerare i Norwegians premiumklass får tillgång till lounge på avreseflygplatsen på sex flygplatser – Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Bangkok, Los Angeles och London Gatwick.

På Stockholm Arlanda är det de båda Menziesloungerna (Menzies Business Lounge och Menzies Executive Lounge) som används i terminal 5. På Oslo Gardermoen är OSL Lounge, på Köpenhamn Kastrup Aviator Lounge och på London Gatwick No1 Traveller Lounge. På de interkontinentala destinationerna är det One World Lounge som gäller i Los Angeles och Air France & KLMs Sky Lounge på Bangkok Suvarnabhumi.

Förändrad servering ombord

Även ombord sker förändringar med exempelvis välkomstdryck före avgång. Även serveringen utökas, enligt Norwegians presstjänst handlar det om fler rätter att välja mellan samt mer frekvent servering under flygningen.

Norwegian Premium Class Boeing 787 Dreamliner

Norwegian Premium Class Boeing 787 Dreamliner

Foto: Norwegian

– Det är viktigt för oss att göra resan så smidig och bekväm som möjligt för våra passagerare och det är därför glädjande att vi nu kan erbjuda våra premiumkunder tillgång till lounge före avgång samt utökad servering ombord, säger Thomas Ramdahl, Kommersiell Direktör på Norwegian.