nobu-marbella

Nobu Hotel & Restaurant etablerar sig i Marbella i tid för vårens ankomst

Efter att Nobu Hotel Ibiza Bay öppnade i juni förra året under fanfarer så har förväntningarna på nästa planerade hotell från Nobu ökat markant. Nodu Hotel i Marbella öppnar i mars senare i år på den spanska sydkusten.

Marbella, meckat för de välbeställda och festsugna får ett tillskott av ytterligare ett hotell enbart för vuxna. Den berömda Nobu Restaurant, förlagd till samma hotell, öppnar den 29:e mars.

87834763-h1-nobu_pool-4

Timingen kunde inte varit bättre inför våren. Det senaste tillskottet i Nobus imponerande kollektion av hotell – dels ägt av den ikoniska japanske kocken Nobu Matsuhisa och dels av hollywoodstjärnan Robert De Niro – uppvisar konsekvent varumärkets moderna estetik, design, imponerande faciliteter och en oklanderlig servicenivå som gästerna har lärt att förvänta sig av hotell i kedjan.

nobu-marbella-junior-suite

Som medlem i SLH, Small Luxury Hotels of the World, kommer Nobu Hotel Marbella endast ha 81 eleganta rum och sviter. Vart och ett inredda i krämiga nyanser och med subtila trädetaljer. Rummen kommer också ha rymliga terrasser samt glasdörrar som sträcker sig från golv till tak.

88964172-h1-suite_villa_xv

Nobu-sviten är höjdpunkten för ett boende på hotellet. Det är en lyxig svit med gott om utrymme samt fyra sovrum och matsal. Bor du här kan du beställa dina Nobu favoriter från restaurangen när som helst, men även nyttja den flotta jacuzzin på den privata terrassen.

87834811-h1-nobu_room_115-2

Beläget i Plaza Village, det gastronomiska hjärtat av Marbella – med två restauranger som har Michelin-stjärnor, den välkända nattklubben La Suite och en atmosfär av exklusivitet – Nobu Hotel Marbella kommer att tillföra Spaniens första Nobu-restaurang till utbudet.

88729700-h1-la_plaza_by_night_straight

Restaurangen kommer ledas av hotellkedjans första kvinnliga köksmäsare, Eleni Ioanna Manousou. Menyn kommer bestå primärt av sydamerikanskt influerad japansk mat, vilket är Nobus signatur. Bland klassikerna på menyn kan nämnas gulfenad tonfisk med jalapeño, tiradito och miso med kolfisk. Det kommer även finnas en sushibar och en bar med utbud av olika signaturcocktails och champagne.

87834707-h1-nobu_interiors_and_entrance-2

Under lugna dagar kan du njuta av hotellets privata strand och glamorösa kvällar. Eller, kanske spendera några timmar på SPA:et med sin omfattande meny av behandlingar. SPA:t drivs av Six Senses, världsberömt för sina SPA:n, är förlagt till en grönskande trädgård och har intima pooler och överdådiga behandlingsrum med utsikt över Medelhavet.

nobu-marbella-six-senses-spa

Bland övriga faciliteter som kommer finnas på hotellet hör exempelvis en DJ vid solnedgången nära poolen, en tennisklubb och en Dave Thomas-designad golfbana.

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Nobu Hotel Ibiza Bay hittar du här.

Nobu Hotel Marbella tar inte emot bokningar än.

Inga kommentarer än, bli den första!

Fler nyheter

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×