Vi är fortfarande alldeles i början av maj, men med några varma dagar vi har haft nyligen så är det med viss säkerhet vi kan säga att snart är sommaren här. Och, i och med det så är ett av de hetaste hotellen i Europa just nu på väg att göra sig redo inför säsongen.

Faktum är att ett av de hippaste hotellen att bo på i sommar öppnar denna denna vecka. Nobu Hotel Ibiza återöppnas inför årets säsong nu den 4:e maj.

HI500938740

Beläget på stranden i Talamanca så attraherar Nobu Ibiza de som söker lugn och ro, partydjuren, SPA konnässörer, gourmetkonnässörer och familjer.

HI500938776

 

Med en känsla för den lokala miljön så har detta femstjärniga hotell allt som gör att det lever upp till Ibizas naturliga skönhet och diversitet. Vare sig det är färskpressad juice med lokala ingredienser eller om du kommer tillbaka från en oförglömlig natt ute så Ibiza-bukten platsen där man vill vara.

Årets innovationer är nya menyer och möjligheten att få sig ett mål när som helst på dygnet inklusive frukost, lunch och middag.

HI500938768

 

De specialiteter som tillreds på den avslappnade chiringuiton på Chambao-stranden är grillad fisk, autentisk paella från Vallencia och tillbringare med sangria.

Under ledning av chefskocken Giacomo Notarbartolo så har hotellets restaurang öppet hela dagen med menyalternativ som bento-lådor, restaurangens signatursallader och färggrann sushi och sashimi.

HI500938774

 

Det finns också en ny takterrass med en TRX-paviljong där hälso- och fitnessentusiaster kan få personliga lektioner av yogis och meditationsguruer. Detta erbjuds också vid stranden.

Ibiza Bay Spa av Six Senses erbjuder behandlingar från experter i Reiki, Ayurveda, detox och föryngring, samt workshops och andra specialiserade behandlingar.

HI500938747

 

Högt välrenommerade frisörer från John Frieda Salons kommer också tillbaka till Ibiza Bay. I år kommer salongen en Ibiza-inspirerad fön-meny.

Rummen är eleganta och lyxiga, med en stil av en elegant villa på Ibiza. Vissa sviter, inklusive Royal och Presidential Suites, har nu takterrasser med jacuzzi och soldäck.

HI500938764