Redan innan sin öppning har den ultra-lyxiga resorten, One&Only Portonovi, väckt stor internationell uppmärksamhet. Redaktionen har undersökt vad vi kan förvänta oss av hotellet

One&Only Portonovi ligger avskilt och vackert beläget vid ingången till Kotor-bukten och Montenegros Adriatiska hav. Hit tar man sig enklast med bil, cirka en timmes bilfärd ifrån Dubrovnik. Landskapet runtomkring hotellet är storslaget, präglat av vackra medeltida byar, natur och orörda stränder. Detta blir One&Onlys första strandnära resort i Europa.

oopm-resort-villa-pool-colour

 

Hotellet kommer att vara öppet året runt och består bland annat av 113 rum och sviter, fyra restauranger och barer, swimmingpools och en privat strand, samt otaliga aktiviteter passande för alla åldrar.

oopm-villa-bathroom-day-1

oopm-villa-bedroom-day-1

One&Only Portonovi skiljer sig ifrån andra hotell i sin välgenomtänkta design och venetiansk-inspirerade arkitektur. Den slående och klassiska utformningen definieras bland annat av bågfönster och rött kaklat tak. Rummen återspeglar Montenegros naturliga element och varje rum har utformats för att framhäva den vackra naturen.

oopm-accomodation-double-room-bath

One&Only är känd för att erbjuda kulinariska upplevelser i världsklass, och detta hotellet blir inget undantag. En av höjdpunkterna blir Sabira, som leds av Michelin-kocken Giorgio Locatelli och har ett fokus på lokalproducerade, ekologiska och säsongsbetonade råvaror. Tapaske Club blir hotellets trendiga poolklubb och nytänkande asiatiska- fusionsrestaurang. Medan La Veranda erbjuder autentiska rätter från Montenegros gastronomiska kök och Caminetti bar blir hotellets sköna lobby bar.

oopm-dining-all-day-dining

Därtill erbjuds det mängder av aktiviteter på hotellet för alla åldrar. Från sporter och yoga till spa behandlingar och gym. Världsberömda spaet Chenot Espace tar gästerna på en revolutionerande och holistisk resa till välmående och erbjuder en rad av detox, medicinska och spa- behandlingar.

oopm-locatelli-indoor-dining

I dagsläget har hotellet satt sitt öppningsdatum till 21 March 2021. Detta är ett hotell som definitivt är värt att listas på ens ”bucket list”.

BusinessClass.com ger dig de bästa priserna på hotell, genom att söka igenom alla de ledande företagen som förmedlar hotell. Hitta ditt bästa pris på One&Only Portonovi här.