Efter att ha firat nyåret förra månaden är den fantastiska Hurawalhi Island Resort i Maldiverna fortfarande en av de mest hisnande destinationerna, inte bara i Maldiverna utan i världen.

Kräsna resenärer lockas av snorkling i världsklass, ett ekologiskt SPA och idylliska tropiska öar till denna resort, så är det ändå den gastronomiska upplevelsen som står i centrum och gör att besökarna lyfter på ögonbrynen när de anländer.

Faktum är att den solfyllda resorten är något av ett kulinariskt paradis som har tre exceptionella restauranger, dit räknas världens största undervattensrestaurang helt inglasad, ”5.8”.

21115317-Hurawalhi58UnderseaRestaurantInterior2

Maten som serveras är skapad av resortens kreativa chefskock, Bjoern van den Oever, som har med sig sina erfarenheter till Hurawalhi Island Resort.

Hurawalhis höjdpunkt och Bjoerns stolthet och glädje är ”5,8”, denna otroliga restaurang som ligger 5,8 meter under havsytan. Den romantiska restaurangen serverar en fantasifull och modern meny och är helt omgiven av havet runt omkring. Restaurangen kombinerar rätter gjorda på de allra bästa ingredienserna och med perfekt service. Be om den extravaganta avsmakningsmenyn och tillhörande vinpaket.

21115210-HurawalhiOceanPoolVillaTerrace

Ovan ytan finns Hurawalhis andra två restauranger, ”Aquarium” och ”Canneli”. Dessa är också i linje med resortens oklanderliga inriktning på gastronomiska upplevelser. ”Aquarium” erbjuder lugn och havsutsikt med en modern meny vars rätter består av ekologiska råvaror och är hantverksmässigt tillagade, medan ”Canneli” serverar frukost och en internationell buffé.

aerial-1030x579

Hurawalhi Island Resort ligger i Lhaviyani Atoll. En flygtur på 40-minuter sjöflygplan från Malé tar dig till Hurawalhi. Resorten tillåter endast vuxna (över 15 år) på resorten. Hurawalhi har 90 villor (60 Ocean Villas och 30 Beach Villas).

Hitta de bästa priserna på hotell genom att nyttja tjänsten för att jämföra dessa med endast en sökning. De bästa erbjudandena och pris för Hurawalhi Island Resort hittar du här.