I början på september hölls Sweden Hotels årliga gala där de bästa hotellen inom Sweden Hotels skulle utses, detta år hölls galan i Kungälv. Det fyrstjärniga hotellet Mayfair Hotel Tunneln i Malmö tog hem utmärkelsen Årets Sweden Hotels-hotell 2014. Motiveringen till vinsten var följande:

”Årets Sweden Hotels tilldelas ett unikt och personligt hotell som är en god representant för Sweden Hotels. Hotellet jobbar konsekvent med Sweden Hotels varumärke och stamgästprogram för att stärka sin konkurrenskraft, och älskas av sina gäster. Mayfair Hotel Tunneln i Malmö ligger bland de främsta inom alla recensionskategorier: stammisar, booking, Trip Advisor och andra hotellkolleger. Grattis till årets allra finaste utmärkelse!”

De övriga nominerade till vinsten var Hotel Rådmannen i Alvesta,  Hotell Bele i Trollhättan samt Hotel Continental i Halmstad.

Priset delades ut av förra årets vinnare, Agneta Lilie von Rosen från Hotel Maria Sweden Hotels i Helsingborg, bestående av en glasskulptur av Dennis Westholm på Westholms Glasstudio i Kalmar. Under det kommande året får den pryda receptionsdisken på Mayfair Hotel Tunneln i Malmö.

Har du bott på Mayfair Hotel Tunneln i Malmö? Välkommen att skriv en recension och sätt betyg på hotellet på denna sida:

http://www.businessclass.se/hotell/mayfair-hotel-tunneln-sweden-hotels-malmo-sverige/