Dubai är synonymt med lyx, och det finns redan ett stort utbud av högklassiga hotell. Förra året fick staden ännu ett tillskott, med Mandarin Orientals nya hotell i Jumeirah.

Mandarin Oriental, en av världens främsta och mest prisbelönta hotellgrupp driver idag över 30 exklusiva hotell i 22 länder. Deras nya tillskott i Dubai, är tänkt att skilja sig ifrån den tuffa konkurrensen genom sin inbjudande interiör och exceptionella service.

dubai-hotel-exterior-cityscape-01

Det nya hotellet ligger i hjärtat av Dubai, i en av stadens mest prestigefyllda områden – Jumeirah Beach Road. Som ett av de närmaste strandnära resorts till Dubais finansiella-distrikt är hotellet idealiskt för både affärsresenärer och fritidsresenärer.

dubai-rooms-panoramic-view-room

Hotellet erbjuder sammanlagt 256 rum och sviter, kulinariska höjdpunkter ifrån sex restauranger och barer, businesscenter, pooler och en spa- och wellness-avdelning utöver det vanliga.

Hotellet är designad av den världsberömda designern Jeffrey Wilkes och övergripande temat är sidenvägen. Dämpande, jordnära toner och livliga toner av orange, turkost och guld är tänkt att framkalla en avslappnad och förfinad elegans. De flesta av rummen erbjuden även en privat balkong med utsikt mot stadens skyskrapor eller havet.

dubai-luxury-spa-vip-suite

Två höjdpunkter i det kulinariska utbudet är Tasca och Netsu. Tasca leds av den portugisiska kändiskocken José Avillez och serverar portugisiska maträtter med en modern tvist. Netsu, är hotellets japanska stekhus som använder sig av den traditionella japanska matlagnings tekniken ”Warayaki”, och drivs av den hyllade australienske kocken Ross Shonhan.

dubai-fine-dining-tasca-dusk

Hotellets spa tar välmående till en ny nivå genom sitt fokus på lokalinspirerade behandlingar och omfattande utbud av skönhets- och hälsobehandlingar. Några utav de nio behandlingsrummen har även en privat terrass med utsikt mot havet. Utöver detta finns det ett välutrustat gym samt en barnklubb med aktiviteter för de  allra minsta gästerna.

dubai-hotel-lobby-04

BusinessClass.com ger dig de bästa priserna på hotell, genom att söka igenom alla de ledande företagen som förmedlar hotell. Hitta ditt bästa pris på Mandarin Oriental Jumeira Dubai genom en sökning högst upp på denna sida.