Mandarin Oriental i Bangkok har gjort en genomgripande renovering. Hotellet som har 140 år på nacken har renoverat rummen och dessutom byggt en ny Grand Royal Suite i den berömda ”Authors’ Wing” -delen av hotellet och har fått 12 nya sviter med balkong i Garden Wing-avdelningen.

Royal Suite Living Room

Den nya Grand Royal Suite har med sina 600 kvadratmeter och sex sovrum et helt våningsplan på hotellet. Sviten ligger i den del av hotellet där det urspungligen blev byggt år 1876. Hotellet hävdar att detta är stadens finaste svit.

Sviten har privat hiss upp till våningsplanet och du får bland annat ett lyxigt soffrum, ett extra vardagsrum, matsal med kök och bar och det hotellet kallar ett ”conservatory” som är ett glasinfattat rum med matbord – med utsikt över den fina trädgården.

Garden Suite - Bedroom

De nya 80 kvadratmeter stora Garden Suites har fönster från golv till tak och här får du soffhörn, matsal och massor av utrymme inkluderande ett walk-in closet och en fin balkong. Sovrummet har tillhörande badrum utförda i marmor och med badkar och en lyxig duschkabin.

Le Normandie

Hotellets franska restaurang, Le Normandie, har också fått en uppgradering men med hänsyn till hur det såg ut när hotellet öppnade. Fine dining är konceptet med handgjorda stearinljus, en imponerande vinkällare och en efterrättsvagn som har frestande möjligheter.

Authors’ Lounge

Den populära loungen Authors Lounge har renoverats. Nu är den större men ser ut som för 100 år sedan.