Sommaren närmar sig med stormsteg, och många av oss planerar att semestra i Sverige. Detta avlånga land är perfekt att utforska med bil, men varför inte få ut det mesta av resan genom att njuta av en körupplevelse i världsklass.

Lyxiga hyrbilar i Sverige – tanken låter överdriven och dyr. Detta har dock vuxit i popularitet och det går inte att komma bort ifrån att själva körupplevelsen är helt annat i en lyxbil. Unna dig något extra i sommar – prova en hyrbil du alltid drömt om att få köra!

Lyxbilar hos Sixt

Sixt biluthyrning har ett stort urval av högkvalitativa sportbilar och lyxbilar, såsom Audi, BMW och Mercedes-Benz. Men varför inte ta tillfället i akt och hyra en miljövänlig bil, vad sägs om Tesla X 5 säters? Klicka här för att boka. 

performance-hero@2

Foto: Tesla

Lyxbilar hos Dream Car Rental

Företaget erbjuder körupplevelser – från 10 minuters körning till heldag – och har ett stort urval av exklusiva och eleganta supersportbilar. Vilket inkluderar Lamborghini och Ferrari, men gör som Bond – sätt dig bakom ratten i en Aston Martin! Klicka här för att boka

Kör din drömbil hos oss på Dream Car Rental. Kör Aston Martin

Kör din drömbil hos oss på Dream Car Rental. Kör Aston Martin

Foto: Dreamcarrental

Lyxbilar hos BookAClassic

Detta företaget har en omfattande kollektion av unika klassiska bilar och sportbilar. Här finns det något för alla, från en klassisk Volkswagen 1500 Speedster till en ikonisk Porsche 912. Klicka här för att boka.

porsche-boxster-se-620x260

Foto: Porsche