498596-800x300

Lufthansa öppnar ny mysig lounge i Milano

Lufthansa har öppnat en helt ny lounge på Milano Malpensa Airport med några för Milano typiska läckerheter.

Passagerare som reser från den norditalienska flygplatsen kan få avnjuta typiska milanesiska kulinariska höjdpunkter som aperitivo, färsk pasta och kaffe gjort och serverat av en barista i den nya Terminal 1A Lounge.
498597

Den 550 kvadratmeter stora loungen uppfyller Lufthansas nya rådande designstandard vad gäller komfort, avskildhet och en atmosfär av välbefinnande. Loungen har plats för 117 gäster och kommer vara den ideala platsen för arbete och avkoppling hävdar Lufthansa i ett pressmeddelande; ”Loungegästerna ska känna sig som hemma i sitt eget vardagsrum”.

Rumsavdelare och ett integrerat belysningssystem förenklar individuella anpassningar för att arrangera sittplatser och belysning. Det finns ett stort fönster, från golv till tak, som ger en fantastisk vy över plattan. Plyschmöbler och designklassiker från Vitra rundar av den eleganta atmosfären. Toaletterna är designade och utrustade av Villeroy & Boch.
498596

Köksstationen är loungens höjdpunkt. Där serveras besökarna måltider under temat ”made in Italy” individuellt preparerade enligt var och ens önskemål. En barista är stationerad i den centrala baren för att göra olika kaffespecialiteter men även servera italienska aperitifer som Campari, Martini och Aperol samt mingelmat. Det finns också en kaffehörna vid entrén till loungen för de som har bråttom.

Inga kommentarer än, bli den första!

Fler nyheter

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×