Skyteam Lounge Zürich Kloten

Skyteam Lounge, Zürich Kloten (ZRH)

Intryck

Skyteamloungen ligger i Schengentransitområdet, på andra våningen inte långt från B-piren, och nås via trappor eller hiss från transitområdet. Loungen delar receptionsområde med One World-loungen och Dnataloungen.

Loungen används av i stort sätt alla Skyteambolag som trafikerar Zürich men har en tydlig Air France-inredning med samma design och möbler som de flesta Air France-lounger med gråa, bruna och beigea läderfåtöljer och övrig inredning i trä eller ljusbrunt. Loungen består av enbart ett rum som rymmer självserveringsbuffén, olika sittgrupper, TV, internetdatorer och läsmaterial. Viss utsikt finns mot plattan mellan A-piren och B-piren.

Mat och dryck

Matutbudet är ganska begränsat och består av färdiga smörgåsar, bröd med pålägg, soppa, yoghurt, frukt samt cocktailsnacks. Till skillnad från One World-loungen på andra sidan väggen finns ingen varm mat. I dryckesväg finns ett standardutbud av både alkoholhaltiga och alkoholfria drycker med öl, vin, ett litet utbud av spritsorter, läsk, juicer och kaffemaskin.

Faciliteter

I receptionen kan man få en kod som gäller för en timme gratis internet och i loungen finns två internetdatorer samt ytterligare två arbetsplatser för besökare med egen bärbar dator. En TV-apparat finns i loungen samt ett litet utbud av tidningar. Toaletter finns i lobbyn, gemensamma för alla tre lounger i denna del av terminalen.

Slutsats

En enkel och omärkvärdig men prydlig lounge med ett enklare utbud av mat och dryck. Okej men inte så mycket mer.

Inga kommentarer än, bli den första!

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×