Singapore Airlines Silverkris Lounge, Hong Kong

Singapore Airlines Silverkris Lounge, Hong Kong International (HKG)

Intryck

Singapore Airlines loungen i Hong Kong renoverades år 2009 och är en hopslagning av den gamla business loungen och första klass loungen som båda var ganska slitna. Resultatet är en betydligt större lounge med Singapore Airlines nya loungedesign med en modern och elegant inredning. Loungen känns dock något mörk eftersom den helt saknar fönster och naturligt ljus.

Då första klass loungen nu har försvunnit har man ersatt den med ett separat rum som är reserverat för ”Suites, första klass passagerare och Solitaire PPS Club medlemmar”. Det är dock ingen som kollar vem som går in och första klass rummet erbjuder ingenting särskilt förutom mer avskildhet och färre besökare.

Mat och dryck

Bra utbud av mat och dryck. I den stora självserveringsbuffén längst in i loungen finns varm mat, varma snacks, flera typer av smörgåsar, sallad och färsk frukt. Det finns även en frys med Häagen Dazs glass.

Alkoholfria drycker finns vid buffén, men de flesta andra drycker finns vid en separat barhörna i en annan del av loungen. Där finns öl, vin och flera olika spritsorter samt ett bra utbud av alkoholfria drycker, kaffe och te.

Faciliteter

Gratis trådlöst internet finns i loungen samt flera internetdatorer. Det finns även flera TV-apparater samt ett hyfsat utbud av tidningar och magasin.

Slutsats

En ganska mörk lounge som helt saknar naturligt ljus men med en snygg och elegant interiör och ett bra utbud av mat och dryck.

Inga kommentarer än, bli den första!

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×