Sheremetyevo Classic First Class Lounge Moskva SVO

Sheremetyevo Classic First Class Lounge, Moskva Sheremetyevo (SVO), Terminal F

Intryck

Classic-loungen är en av de ursprungliga loungerna som fanns när terminal F var den enda utrikesterminalen på Sheremetyevo och då hette SVO-2. Att loungen funnits med länge syns inte minst på inredningen som känns som den kommer från en helt annan tidsepok, reser man med Aeroflot och har gott om tid är det bättre att använda någon av de nya loungerna Blues eller Jazz i terminal D som både är större och har bättre och modernare faciliteter.

Loungen är relativt liten och kan bli ganska full under högtrafik. Inredningen går i vitt och beige med stora bekväma soffor och fåtöljer. I den inre delen av loungen finns ytterligare soffor och fåtöljer i mörkare färger. Oavsett vad man tycker om inredningen och designen är det i alla fall en lounge med en annorlunda atmosfär.

Observera att man behöver inbjudan till denna lounge om man reser med en businessbiljett eller har guldkort. Är man i transit kan man enkelt få inbjudan från transferdisken som ligger mitt i terminal F.

Mat och dryck

Bemannad bardisk där man kan beställa vin och starkhaltiga drycker medan öl, kaffe, te, läsk och juicer finns för självservering. Enklare snacks finns att tillgå som smörgåsar, ryska piroger, ett flertal olika kakor och bakelser samt drinktilltugg.

Faciliteter

Gratis trådlöst internet finns på hela flygplatsen och givetvis även i loungen. Det finns även ett litet utbud av ryska och internationella tidningar. 

Boardingutrop görs i loungen för relevanta flygningar som avgår från terminal F.

Slutsats

En lounge med en interiör som känns hämtad från en helt annan tidsepok med en minst sagt annorlunda atmosfär. Acceptabelt utbud av mat och dryck. I övrigt en ren och välskött lounge utan något att klaga över.

2
Populäraste / senaste

  1. pep den

    Jeg elsker denne lounge der giver mindelser fra zar-tiden. Der er endda et stort, imponerende badeværelse i "guld" (messing?). Man kan også bestille varme retter via et menukort for en beskeden merpris.

  2. pep den

    Jeg elsker denne lounge der giver mindelser fra zar-tiden. Du har vist overset, at der er et stort, imponerende badeværelse i "guld" (messing?). Man kan også bestille varme retter via et menukort for en beskeden merpris.

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×