Servisair Lounge London Heathrow Terminal 1

Servisair Lounge, London Heathrow (LHR), Terminal 1

Intryck

Servisairloungen ligger på första våningen i terminal 1 och används av alla flygbolag som trafikerar terminal 1 och inte har en egen lounge i terminalen. Loungen är dessutom tillgänglig för passagerare med olika betalkort och loungekort och det går även att köpa tillträde. Loungen ligger i närheten av Star Alliance-loungen, alldeles bredvid transferdiskarna, och nås via hiss eller trappor.

Loungen är ganska liten och interiören mycket enkel med fåtöljer och soffor i gult och beige läder. Mitt i loungen finns en självserveringsbuffé uppdelad i tre  delar på tre olika sidor. Även bufféområdet känns ganska enkelt och slitet.

Mat och dryck

Ett bra utbud av drycker finns att tillgå med öl, vin, olika spritsorter samt alkoholfria drycker, kaffe och te. Utbudet av mat är dock begränsat till kakor, muffins och drinktilltugg som nötter och chips.

Faciliteter

Två internetdatorer finns i loungen samt gratis trådlöst internet (lösenord vid receptionen). Det finns även ett fåtal TV-apparater och ett standardutbud av tidningar.

Slutsats

En omärkvärdigt med en enkel och något sliten inredning. Trevligt att kunna sitta ner och ta något att dricka men inte mycket mer. Ett stort minus är dessutom det begränsade matutbudet.

Inga kommentarer än, bli den första!

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×