SAS "The London Lounge", London Heathrow Terminal 3

SAS ”The London Lounge”, London Heathrow (LHR), Terminal 3

Intryck

SAS och Air Canada har en gemensam lounge på Heathrow terminal 3 kallad ”The London Lounge”. Loungen används även av ett antal andra flygbolag, främst flygbolag inom Star Alliance

I stort är det en trevlig lounge uppdelad på två våningar med ett flertal olika sektioner. Nedervåningen, där även ingången är belägen, är inriktat mot besökare som vill jobba i loungen. Här finns tidningar, internetdatorer och arbetsytor. På nedervåningen har dessutom både SAS och Air Canada en servicedisk där man kan få hjälp med incheckning och andra biljettärenden.

Övervåningen riktar sig mot de som vill slappna av i loungen. Här finns ett litet bibliotek, ett biorum, flera sittgrupper med TV-apparater, TV-spel att fördriva tiden med samt ett lekrum för passagerare som reser med barn.

Mat och dryck

Det finns två bufféer i loungen, en på nedervåningen och en på övervåningen.
Maten består av bröd med diverse pålägg, frukt och grönsaker samt snabbnudlar. Det finns även diverse sötsaker som engelska kakor och muffins.
På dryckesfronten finns vin och öl (bl.a. Thailändsk Singha, eftersom loungen även används av Thai Airways), ett mindre utbud av sprit, juice och läsk samt en bra kaffemaskin.

Faciliteter

För de som har gott om tid i loungen finns en rad faciliteter för att fördriva tiden.

Det finns många TV-apparater i loungen samt ett mycket trevligt biorum på övervåningen med en widescreen TV och bra ljud.
Flera internetdatorer samt gratis trådlöst internet finns även i loungen. För besökare som önskar arbeta finns ett stort business center på nedervåningen med arbetsplatser.

Slutsats

En trevlig lounge uppdelad på två våningar med faciliteter för både de som vill jobba och de som vill slappna och och aktivera sig under besöket.

3
Populäraste / senaste

 1. HKG Flyer_1 den

  Helt ok lounge. Salladsbordet och chili con carnen var superb.
  Men vilstolarna i vilrummet funkade inte för mig (stenhårda), jag gav upp efter 10 minuter.

 2. helgonet den

  Jag tycker vilorummet på övervåningen bör nämnas, där somnar man utan problem i lätt liggande fotöljer, tjock glasdörr ljudisolerar jättebra.

 3. NotRyan den

  En liten korrektion bara… Businesscentret är på övervåningen ju…. 🙂

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×