SAS Lounge, Stockholm Arlanda, Terminal 4

SAS Lounge, Stockholm Arlanda (ARN), Terminal 4 (Inrikes)

Intryck

Denna lounge har ingen reception eller SAS-personal. Access ges med bonuskort som dras i ett vändkors. Det betyder att bonuskortet måste vara registrerat vid incheckningen på ett SAS-flyg från Terminal 4 för att det ska fungera.

Mat och dryck

Läsk, kolsyrat vatten, bryggkaffe samt en kaffemaskin som gör Espresso och använder riktig mjölk. Även folköl finns på kran. Matutbudet varierar, vid vissa tider erbjöds varm korv eller smoothies, vid andra tider finns endast frukt och kakor.

Faciliteter

I loungen finns en vardagsrumsdel med TV. Dessutom finns fem arbetsstationer med gratis internet. Som i alla andra SAS-lounger finns också gratis trådlöst internet tillgängligt. Användarnamn och lösenord finns tillgängligt på borden och vid ingången.

Slutsats

En enkel lounge som inte når upp i nivån med de SAS lounger som finns i den internationella terminalen. Dock är det fortfarande positivt att SAS erbjuder en lounge även för inrikespassagerare.

3
Populäraste / senaste

  1. ski den

    Andra dagen i rad när jag blir bedrövad när jag ser hur det ser ut i loungen T4 . Du medbesökare, när du lämnar din plats, ta med ditt eget skräp och släng i närmsta skräpkorg så blir början på vår resa mycket trevligare.

  2. klchbo den

    Ja informationen om att man måste ha guldkort är fel. Du kommer likaväl in om du reser i SAS Plus.

  3. Putteflyer den

    Sitter just nu i denna lounge med Class C biljett (SAS Plus) och jag har endast Eurobonus Basic. Jag frågade i incheckningen om jag hade tillgång till loungen och dom svarade att den är endast tillgänglig för guldkortsresenärer, men jag blev ombedd att gå upp och prata med personalen för att se om dom var 'lite schyssta'. När jag kom upp i loungen så testade jag på kul att lägga mitt boardingkort på avläsaren och det lyste grönt och var bara att kliva in. Verkar vara väldigt oklart vad som gäller med denna lounge, men jag är nöjd att jag kom in :-).

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×