SAS Lounge, Göteborg Landvetter

SAS Lounge, Göteborg Landvetter (GOT)

Intryck

SAS Business Lounge på Göteborg Landvetter flygplats är en förvånansvärt trevlig lounge, särskilt med tanke på att det är en av de mindre flygplatserna där SAS har en egen loungen. Loungen är inte särskilt stor men de stora panoramafönstren skapar en stor rymd med ett vackert ljussken och erbjuder en utmärkt utsikt mot plattan samt landningsbanan. Det enda som är beklagligt är att man inte har tillgång till loungen när man reser med SAS inrikes.

Mat och dryck

Begränsat utbud av mat och dryck. På morgonen erbjuds frukostmat med rostad bröd samt diverse pålägg och frukt. Resten av dagen finns snacks och pålägg för att kunna göra sin egen smörgås. Ibland även enklare kall mat, ostar och ölkorv samt kakor och chips.

Dryckesutbudet består av öl och vin på kran, läsk och smaksatt vatten. Dessutom finns te och kaffemaskin.

Faciliteter

I ett separat rum finns en tv-hörna med möjlighet att själv välja tv-program. Loungen har även ett business center med fyra internetdatorer samt gratis trådlöst internet. I ett tidningsställ finns ett bra utbud och dagstidningar och magasin.

I loungen finns även en BusinessClass.se loungehörna.

Slutsats

En förvånansvärt trevlig lounge. Loungen är inte särskilt stor men de stora panoramafönstren skapar en stor rymd med en vacker utsikt. Utbudet av mat och dryck är dock begränsat och loungen saknar toaletter.

9
Populäraste / senaste

 1. Frigidus den

  Mycket besviken på loungen! Tjockt med folk inför en kvällsflygning på en Onsdag och allt jag ville ha var en whiskey och lugn och ro. Yeah tight! Blev en öl från kranen när jag väl hittade en sittplats. Gick sen över till Menzies lounge där det alltid är lugnare och minst lika trevligt OCH en wirre får man 🙂

 2. MarcusC den

  BRICCE; Förvånad du upplever den såpass tråkigt. Jag upplever loungen som fräsch och ljus. Och utbudet är helt i standard med SAS Business Lounger . Tycker de varierar maten hyfsad. Möjligen lite skralt i dryckesväg.

 3. bricce den

  En förvånansvärt tråkig lounge med dåligt utbud.

 4. Sashugo den

  Uppdatering. Nu när inrikes och utrikes avgångshallarna sitter ihop så har man tillgång till loungen

 5. Jacob den

  Nu är denna uppdaterad med nya bilder på den nya inredningen.

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×