Primeclass CIP Lounge Istanbul Atatürk Airport

Primeclass CIP Lounge, Istanbul Atatürk/Yesilköy International (IST)

Intryck

Primeclass CIP Lounge är en av Istanbuls många trejdepartslounger, belägen i den västra delen av terminalen i närheten av food courten, en våning under den allmänna transithallen. Loungen ska inte förväxlas med Wings Primeclass Lounge som ligger alldeles bredvid.

Primeclassloungen är mycket modern till sitt utseende med en ljus inredning med mycket lampor och spotlights. Huvuddelen av loungen har beigea och gråa stolar och fåtöljer samt stolar och bord där man kan äta ordentligt. Direkt till höger efter receptionen finns barområdet med en bemannad bar och där finns även skinnsoffor och bekväma loungefåtöljer. Allra längst in i loungen finns självserveringsbuffén där det under vissa tider på dagen även finns en kock som jobbar.

Mat och dryck

I hörnet längst in i loungen finns en självserveringsbuffé med både varm och kall mat som varierar beroende på tid på dagen. På morgonen finns bröd med pålägg och varma frukosträtter och senare under dagen varma huvudrätter, sushi samt ett bra utbud av desserter. Det finns även snacks och cocktailtilltugg om man föredrar något lättare. Upplägget vid buffén är mycket elegant och för tankarna till en frukostbuffé på ett bättre hotell. Överhuvudtaget är loungen mycket välskött.

Kaffe, te, juicer och andra alkoholfria drycker finns bredvid buffén, önskar man något alkoholhaltigt finns det en bemannad bar i andra änden av loungen med ett stort utbud.

Faciliteter

Loungen erbjuder bra med underhållningsmöjligheter som massagestolar, ett bra utbud av tidningar och magasin samt gratis trådlöst internet. Det finns också en särskild underhållningssektion med privata TV-bås där man kan spela Playstation, se på TV eller spela dataspel. Dessutom finns ett lekrum för barn.

Duschar och toaletter finns i loungen.

Slutsats

Inte alls illa för att vara en tredjepartslounge. Tvärtom, mycket modern och fräsch inredning och ett utmärkt utbud av mat, dryck och underhållningsmöjligheter.

Inga kommentarer än, bli den första!

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×