Pagstop Lounge, Manila, Terminal 1

Pagstop Lounge, Manila Ninoy Aquino International (MNL)

Intryck

Pagstop Lounge ligger i terminal 1 på Manila Ninoy Aquino flygplats. Loungen används av de flesta flygbolag som trafikerar terminalen som inte har egna lounger eller är medlem i någon av de större allianserna. Det går även att komma in med olika loungekort och kreditkort samt att betala för inträde vid entrén.

Loungen ligger en våning ovanför den allmänna transithallen, trappan upp till loungen ligger mitt i shoppingområdet. Efter trappan går man direkt till höger där man finner ingången.

Loungen är ganska liten men med en ljus interiör, mycket tack vare stora fönster mot plattan som både släpper in mycket naturligt ljus och ger en bra utsikt mot plattan och en av landningsbanorna. Inredningen i övrigt går huvudsakligen i vitt och ljust trä med fåtöljer och stolar i rött och soffor i vitt.

Mat och dryck

Mat och drycker finns i en bufféhörna längst in i loungen.

Enklare mat erbjuds vilket inkluderar olika färdiga smörgåsar, soppa, rostbröd med marmelad, soppa och någon sötsak. Normalt finns även någon form av enklare varm mat.

Dryckesutbudet består av ett kylskåp med öl och juicer, vin samt ett litet utbud av spritsorter på en hylla. Dessutom finns tekokare och kaffebryggare samt mineralvatten.

Faciliteter

Gratis trådlöst internet med lösenord vid receptionen. Hyfsat med tidningar i ett ställ.

Inga toaletter finns i loungen men finns precis utanför.

Slutsats

Inget särskilt, men å andra sidan finns det inga vettiga lounger överhuvudtaget i Manilas terminal 1, som i sig är bedrövlig. Enklare mat och dryck. Höjdpunkten är utsikten.

Inga kommentarer än, bli den första!

BusinessClass Logo

Hej och välkommen till BusinessClass!

Prenumerera på vårt gratis nyhetsbrev för att få uppdateringar och nyheter om vad som händer runtom i världen och på BusinessClass.

I'm already subscribed
×
BusinessClass Logo

Välkommen till utskickslistan!

Glöm inte att kontrollera din epost och bekräfta din prenumeration.

BusinessClass Logo

Gå med i BusinessClass-gemenskapen!

Gilla oss på Facebook för att få de senaste nyheterna från BusinessClass direkt i ditt flöde.

Bli medlem och delta i våra diskussioner, ställ frågor och dela med dig av din kunskap och dina erfarenheter.

Bli medlem nu!
×